14. veebruar 2015

Naaber on minust parem

Head sõbrapäeva! Julgeoleku võti pole lahingväljadel, vaid kahe kõrva vahel.
Ameeriklased on julgeolekustrateegiates väga tugevad. Nad teavad, et oma inimesed peavad hästi läbi saama, ainult siis jaksavad ja tahavad nad vaenlaste vastu seista. Lõpuks on see ka kõige toredam osa julgeolekust, inimpopulatsioonide püsimise võtmest. Terve rida pühasid, mis õilistavad armastust, perekonda, lähedasi inimesi. Tänupühad, eri vanuses pereliikmetele pühendatud päevad. Valentinipäev pärineb küll kristlikust kalendrist, ent on omandanud pompöössed mõõtmed ikka ameeriklaste abiga. Hakka või mõtlema, et sõbrapäev toodigi pühak Valentinuse abiga suurpäevaks mitte ainult kaupmeeste, vaid palju suuremates huvides. Sest mida rohkem suudavad inimesed üksteisele hästi öelda, seda tugevamad ollakse. Head suhted naabrite vahel on ka Eesti julgeoleku võti. Võrdselt olulised on head suhted naaberriikide kui ka naaberkorterite ja naabermajade vahel.

Sõbralikud suhted lähestikku elavate inimeste vahel on elulise tähtsusega. Perekonna ja lähedaste inimeste vahel tulevad head sõnad kergemini üle huulte. Noortel naistel ja meestel ning koolilastel erilise lustiga. Sõbrapäev võiks olla aga ka päev, mil kujuneks traditsiooniks oma naabrile paar head sõna öelda. Võib-olla isegi tuttavaks saada? Et edaspidi alati sõbralikult teretada. Et oleks keegi, kelle käest laenata see puuduv muna, akutrell või paluda abi klaveri tassimisel. Sest naaber on saanud teilegi väga sõbralikult öelda, et “Aktuaalse kaamera” ajal käib talle klaverimäng tõesti närvidele, muul ajal talub ära, ja et edaspidi ta pühapäeva hommikuti enne kella ühteteist muru ei niida. Muide, teadlased on välja arvutanud, et heanaaberlikud suhted ennetavad paljusid haigusi ja pikendavad eluiga. Tõstavad ka elukvaliteeti – sellest saab igaüks ilma teadlastetagi aru. Kui naabrilastega saab koos õues mängida, siis see on tõhusam tervisekindlustus kui kallis trenn. Muidugi võib juhtuda, et naabriga ei vea üldse – ent ka siis jäävad valikusse kas korterivahetus või ikkagi asja parandada proovimine. Äkki ootab heanaaberlikke suhteid ka naaber ise, ent pole söandanud või osanud astuda esimest sammu.

Naaber elab kogu aeg kõrval. Aastaid on siinmail takkautsitatud edevuselaata teemal “Naabrist parem”. Kõige parem naaber on tegelikult see, kes suudab teisele naabrile südamest öelda: “Sa oled minu väga tore naaber – nii hea, et isegi minust parem!” Selle lausega teete endal päeva paremaks, naabril loomulikult ka. Ja astute ka ühe väga konkreetse sammu Eesti julgeoleku parandamisse. Tänane sõbrapäev sobib väikse välise tõukena selle lause ütlemiseks lihtsalt suurepäraselt.



7 kommentaari:

  1. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta
  2. Parim koht saada lahendust oma rahalisi probleeme (martinezlexiefirm@gmail.com) !!!

    Minu nimi on Nicole Marie, ma elan USAs ja elu on elamist väärt mugavalt mina ja mu pere ja ma tõesti ei ole kunagi näinud headus näidanud mulle seda palju minu elus, sest ma olen hädas ema koos kahe lapsega ja mul on läbimas tõsine probleem, kuna mu abikaasa tekkinud kohutav õnnetus viimase kahe nädala jooksul, ja arstid väitnud, et ta peab läbima õrn operatsioon teda oleks võimalik uuesti kõndima ja ma ei saa endale arveid oma operatsiooni, siis ma läksin panka laenu ja need omakorda mind maha märkides, et mul ei ole krediitkaarti, sealt jooksin oma isa ja ta ei suutnud mind aidata, siis kui ma vaatasin yahoo vastuseid sattusin Jumala kartes mees (Martinez Lexie), kes annab laene taskukohase intressimäär ja mul on olnud kuulda nii palju petuskeemid internetis peamiselt Aafrikas, kuid see minu lootusetu olukord, mul polnud valikut, kui anda see katse tingitud asjaolust, et ettevõtte on pärit United State of America ja üllatavalt see kõik oli nagu unenägu, ma sai laenu $ 82,000.00 USD ja i eest tasusid mu abikaasa operatsiooni ja jumal tänatud täna on ta ok ja saab kõndida, minu pere on õnnelik ja ma ütlesin endale, et ma karjuma maailma imet see suur ja Jumala kartes Man Martinez Lexie tegi mulle ja minu pere; nii et kui keegi on reaalne ja tõsine vajadus laenu ärge võtke seda JUMAL kartes mees e-posti teel: (martinezlexiefirm@gmail.com) või Ettevõtte kodulehel: http://lexieloans.bravesites.com või tekst: 18168926958 tänu




    VastaKustuta
  3. Looduslikud maitsetaimed võivad ravida epilepsiat, mul oli epilepsia juba üle 14 aasta, olen veetnud palju raha, et saada haiglast ravimeid, et hoida mind tervena, ma läksin paljude haiglate raviks, kuid ei olnud lahendust, ühel päeval olin kontoris läbimas internet, kui ma nägin postitust dr. Itua taimsete ravimite kohta, kuidas ravida Kansas'i naist, kes kannatas HIVi ja ta on loetletud haiguste loendina. saatke talle e-kiri. Ta rääkis mulle, mida ma pean tegema, ja andma mulle ka juhised, mida ma korralikult järgisin. Enne kui ma teadsin, mis toimub kahe nädala pärast Minu üllatuseks pärast seda, kui dr. Itua mulle kannatlikult läks, oli minu epilepsia ravi, ma tahan öelda suur tänu dr Ituale, kes on saatnud oma rahvale tema loomulik meditsiin ma palvetan, et Jumal õnnistaks teid hea töö eest, mida te teete. Kõigile, kes veel selle haiguse all kannatavad, võite temaga ühendust võtta ka oma e-posti aadressil: ;; drituaherbalcenter@gmail.com või Whatsapp Number .. + 248149277976 nagu nad ütlevad, et tema taimne ravim on ainus püsiv lahendus arestimisele. Parim ... Herpesviirus, HIV / AIDS, A / B hepatiit, vöötohatis, külma valuga, epilepsia, tüükad, luupus, diabeet, mehed / naine viljatus, arestimine, vähi kõik.

    VastaKustuta
  4. Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
    Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

    VastaKustuta
  5. Tahan selle elutähtsa teabe kiiresti nendest inimestest, kes on herpesega nakatunud, nakatada herpesega selle lõpp, kuna see ravib seda looduslike juurte ja ürtidega. Nakatusin paar kuud tagasi ka herpesse, tundsin, et see on minu jaoks lõpp, mõtted muutusid kohe ja tegin viiruse ravimiseks uuringuid, kuni leidsin dr Oduduwa ravimtaimedest, mis aitavad viirust minu süsteemist täielikult välja juurida. . Kui soovite oma herpese ravida, näiteks: 1. Alzheimeri tõbi, 2. diabeet, 3. HIV / AIDS, 4. Parkinsoni tõbi, 5. sclerosis multiplex, 6. luupus, 7. lastehalvatus, 8. astma, 9. skisofreenia ja 10. vähk. Kontakt: droduduwas@gmail.com. whatsapp: +27717206732

    VastaKustuta
  6. Illuminati on mind palju aidanud, mu ema oli väga haige ja mul oli operatsiooni jaoks vaja 40000 eurot, kuid arvete tasumiseks polnud raha, ma taotlen oma pangas laenu, nad ei saanud mulle seda laenu pakkuda, kui ma nägin Internetis illuminaatide kohta tunnistust, arvasin, et see oli nali, võtsin ühendust lord Edmundoga, kes selgitas kõike illuminaatide kohta, kui saan registri, saan 5 miljonit eurot, on uus liige, siis sain registri ja saan raha on nüüd mu ema korras, illuminaatide hea külg on see, et pole inimohvreid, elan parimat elu, mul on hea maja ja autod ning väga hea äri, olen väga edukas ja saavutan oma unistused , tulge liikmeks ja nautige oma elu täieliku kontakthärra Edmundo telefonil või WhatsAppi numbril +2348159768201 või e-posti aadressil Worldunitedpowersociety@gmail.com, võtke ühendust illuminaatidega juba täna ja muutke oma elu lõplikult

    Hr Paul Finn

    VastaKustuta
  7. Kallid laenuotsijad.

    Kas teil on rahalisi raskusi? Kas soovite alustada oma äri? See laenufirma loodi ülemaailmse inimõiguste organisatsioonina, mille ainus eesmärk on aidata vaeseid ja rahalistes raskustes inimesi. Kui soovite laenu taotleda, võtke nendega ühendust, kasutades allolevaid andmeid: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Nõutav laenusumma:
    Laenu kestus:
    Mobiili number:

    Aitäh ja Jumal õnnistagu
    Ingrid

    VastaKustuta