28. veebruar 2015

Mida teha, kui keegi hirmutab sõjaga?

Vabadussõjas võitsime, sest meie vaim oli tugevam.
Foto: kirjastus Grenader
Siis tuleb jääda täiesti rahulikuks ja mitte asuda hirmutaja ohvriks. Mõelge rahulikult, mis on hirmutaja tegelik eesmärk. Vaadake, kaasajal peetakse sõdu teistmoodi. Hirmutaja eesmärgiks on tekitada paanikat ja külvata hirmu, sest hirmul inimene kipub olema kergem saak. Hirmutaja eesmärk on tekitada lootusetusetunnet. Hirmutaja eesmärgiks on alandada inimese väärikustunnet, ässitada inimesi üksteise vastu, tekitada pseudokonflikte, vähendada usaldust oma riigi vastu. Kõike seda ikka selleks, et meie oleksime Eesti iseseisva riigina sisemiselt nõrgemad ja haavatavamad.


OLE TARGEM, OLE JULGE!
Infosõda ei ole pärissõda. Sellele, et infosõjaga ei saaks meile kahju teha, saab iga Eesti inimene kaasa aidata. Tähtis on mitte olla vaenlase jaoks kasulik idioot.
Kui loete jälle kuskilt pealkirju, et “Eesti rahvas sureb niikuinii välja”, “Balti riigid neelatakse Venemaa poolt alla varem või hiljem” või “Jutt NATO kaitsest on ainult mull,” siis need on tüüpilised infosõja kahurid. Need kahurid tulistavad mürginooli ebakindluse külvamiseks. Kaitseks mürginoolte vastu on olla targem sellest, kelleks vaenlane teid peab. Rahu, ainult rahu. Eesti riik on piisavalt tugev, et ei pea kartma sõnavabadust ega ka propagandat nendest riikidest, kus sõnavabadust kardetakse. Meie suurim tugevus on see, et meie pea valetama ega tõde varjama. See väärtus liidab meid Euroopaga ja teiste NATO riikidega – liiduga, mida ükski agressor pole kunagi julgenud rünnata.  

NÄITEMÄNG KAKLUSEGA
Infosõja üheks osaks on ka lavastused. Ei, mitte need lavastused, mida teevad head Eesti teatrid. Vaid need lavastused, mida meile võidakse etendada selleks, et halvendada Eesti mainet. Näiteks kui kuulete uudist mõnest tänavakonfliktist, kus osapoolteks eri rahvustest inimesed, siis mõelge hoolega, mis on fakt, mis on oletus, mis on väljamõeldis ja mis võib olla provokatiivne lavastus.  Alati on neid, kes provokatsioonidest hetkelist kasu saavad, aga pikemas perspektiivis võidavad neist ainult meie vastased.
Kui selline provokatsioon peaks aset leidma, siis ikka seesama nõuanne: jääge rahulikuks.  Las provokaatorite ja korrarikkujatega tegeleb Eesti politsei. Nad saavad sellega tegelikult hästi hakkama. Ärge minge kaasa ühegi kakluse ega rahutusega, isegi oma hinges mitte. Eesti rahvas ei ole kellegi suhtes vaenulik. Austame iseennast, üksteist ja oma riiki, siis oleme võitmatud. See on parim heidutus meie vastastele.

Loomulikult on hea mõte liituda ka Kaitseliidu või Naiskodukaitsega ja suunata oma laps liituma Noorkotkaste või Kodutütardega, ent kõigile see ei sobi ja ei peagi sobima.

5 kommentaari:

  1. Aitäh! Jagasin selle postituse ka FB-sse ja panin juurde soovituse tulla kõigil ja proovida, kas NKK-sse kuulumine sobib või mitte. :)

    Tervitades
    Leane Morits

    VastaKustuta
  2. Väga õigete mõtete sõnastamine. Kannan samu väärtusmõtteid. Julged mõtted. :-)

    Head,
    Evelin Versh

    VastaKustuta
  3. Tähelepanu !!!

    minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing
    Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

    Attention !!!

    my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.

    VastaKustuta
  4. Looduslikud maitsetaimed võivad ravida epilepsiat, mul oli epilepsia juba üle 14 aasta, olen veetnud palju raha, et saada haiglast ravimeid, et hoida mind tervena, ma läksin paljude haiglate raviks, kuid ei olnud lahendust, ühel päeval olin kontoris läbimas internet, kui ma nägin postitust dr. Itua taimsete ravimite kohta, kuidas ravida Kansas'i naist, kes kannatas HIVi ja ta on loetletud haiguste loendina. saatke talle e-kiri. Ta rääkis mulle, mida ma pean tegema, ja andma mulle ka juhised, mida ma korralikult järgisin. Enne kui ma teadsin, mis toimub kahe nädala pärast Minu üllatuseks pärast seda, kui dr. Itua mulle kannatlikult läks, oli minu epilepsia ravi, ma tahan öelda suur tänu dr Ituale, kes on saatnud oma rahvale tema loomulik meditsiin ma palvetan, et Jumal õnnistaks teid hea töö eest, mida te teete. Kõigile, kes veel selle haiguse all kannatavad, võite temaga ühendust võtta ka oma e-posti aadressil: ;; drituaherbalcenter@gmail.com või Whatsapp Number .. + 248149277976 nagu nad ütlevad, et tema taimne ravim on ainus püsiv lahendus arestimisele. Parim ... Herpesviirus, HIV / AIDS, A / B hepatiit, vöötohatis, külma valuga, epilepsia, tüükad, luupus, diabeet, mehed / naine viljatus, arestimine, vähi kõik.

    VastaKustuta
  5. Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
    Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

    VastaKustuta