21. jaanuar 2012

Uus lehekülg. Uus IRL. Liisa teesid

Hea mõttekaaslane!


Ühe tegusa erakonna lugu on nagu avatud raamat. Üle kahe kümnendi kestnud erakond IRL on alustamas selles raamatus uut peatükki. 

Eesti ideaalid on köitnud aastatega ühte paljusid inimesi. IRLi ajalugu on ilma kahtlusteta erakondade ühinemiste ajalugu Eestis. Ja erakonnakaaslastel, kõigil osalistel, on ühiselt põhjust tunda uhkust.

Ajalugu on meile õpetanud, et ideaalset poliitikat ei tarvitse olemas olla, ent kindlasti on olemas poliitika, mis põhineb ideaalidel ja parimatel püüdlustel nendeni. See ei ole sageli olnud lühim tee eesmärkideni, ometi on meie riigi ajalugu tõestanud meile, et see on olnud õige tee.

Meie erakonnas on tänaseks ligi 10.000 inimest. On neid, kes soovivad jätkata loetud peatükkide ülelugemist. Meie tahame keerata koos teiega uue puhta lehekülje ja alustada oma erakonna uue peatükiga. Soovime, et selle uue lehekülje keeraksid kõik, kes peavad IRLi Eesti tuleviku jaoks vajalikuks. Selle peatüki kirjutamist alustame me ühiselt 28. jaanuaril IRL Suurkogul.

Minu programmilised ettepanekud leiad siit ajaveebist peatükkide kaupa, iga päev lisandub uus materjal. Loodetavasti tuleb sisukas arutelu. Palun ava teemad:

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar