9. juuni 2010

Näidispöördumine

08.06.2010 toimunud koosolekul palun Põhja-Tallinna linnaosa valitsus saata hiljemalt 21.06-ks oma seisukohti linnaosasse seonduvalt tasulise parkimisala laiendamisega. Pakun näidise, milline pöördumine välja näha võiks:

Pöördumine Põhja-Tallinna valitsuse, Põhja-Tallinna halduskogu ja Tallinna Linnavolikogu liikmete poole.


Palun registreerida sissetuleva postina.

Me (ma) olen (oleme) seisukohal, et põhjuste ja vajaduse puudumisel peab Tallinna Linnavolikogu jätma vastu võtmata eelnõu „Tallinna Linnavolikogu 30. jaanuari 2003 määruse nr 9 „Parkimistasu kehtestamine” muutmine”, mille Tallinna linnavalitsus on Tallinna linnavolikogule esitanud oma 26. mai otsusega ja mis läbis esimese lugemise linnavolikogus 03. juunil. Ma (me) ei toeta tasulise parkimisala laiendamist ka nimetatud eelnõuga võrreldes väiksemas ulatuses. Pigem soovitame kaaluda tasulise parkimisala vähendamist.

Elan (elame) XX tänaval, kasutan(me) liiklemiseks NN, SS, VV, TT ja BB tänavaid, ning kinnitame, et meie hinnangul ei parandaks tasulise parkimisala laiendamine olukorda, vaid halvendaks üldist elukeskkonda.
//Siia võib lisada argumente omal valikul, nt et tagada tuleb hoopiski liikluseeskirjade täitmine, parandada ühistransporti, eelistada hoovide heakorrastamisel traditsioonilist haljastust, inimestevahelist sotsiaalset suhtlemist ja erinevate põlvkondade vajadusi vms., aga ei pea lisama, piisab ka ülaltoodud kokkuvõtvast lausest//.

Tallinnas, 09.06.2010 (tegelik kuupäev)

Lugupidamisega
NN (või Korteriühistu XX nimel vms)
Ja mingi kontakt peab ka olema, e-postiga saadetavatel kirjadel piisab e-posti aadressist jne. Hea oleks lisada elukoht (ei pea olema rahvastikuregistri järgne elukoht, vaid ikka tegelik aadress, mille pärast te muretsete, olgu tegu ka näiteks üürikodu, ateljeekorteri vms-ga)


Adressaadid-kontaktid:
e-postiga: pohja@tallinnlv.ee; infopunkt@tallinnlv.ee
Tavapost: Põhja-Tallinna valitsus, Niine tn 2, 10414 Tallinn
Faks: 6457099 (Põhja-Tallinna valitsus), 6943259 (volikogu)
CC võiks saata ka: info@telliskiviselts.info

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar