10. jaanuar 2015

Kõne Venemaa väljaarvamise toetuseks ENPAst Ukraina ründamise tõttu

EPP grupi poolt peetud kevadine kõne Strasbourgis Euroopa Nõukogu Parlamentaarsel Assambleel (ENPA) Ukraina sõjalise ründamise tõttu Venemaa väljaviskamiseks. Kõne pidasin 09.04.2014.

Thank you, Madam President!

This is a very good report. I would like to summarise the most important facts.

The Verkhovna Rada of Ukraine is a fully legitimate body, elected in 2012 under the close observation of the Assembly. All its decisions must be respected by the Ukrainians, but also by all other nations.

Indeed Ukraine faces a Herculean task to carry out meaningful reforms. We must continue to give the country all assistance necessary to fulfil this task. However, at present, all reform efforts of the new legitimate government and the Ukrainian parliament are blocked in the country having to deal simultaneously with its real internal problems and the escalating assaults by Putin's Russia on its sovereignty and territorial integrity. We all know that President Putin won't stop before it has brought Ukraine to its knees... At least not until the rest of Europe doesn't stop him through serious sanctions.

Representing the most venerable Human Rights watchdog in Europe, we must in reality condemn and deplore Russia's actions. And we must hold accountable all those who have contributed and continue to contribute to the unlawful annexation of the Crimea, who encourage the deployment of Russian armed forces in the Crimea and Eastern Europe, or who deliberately sent Russian provocators to destabilise the situation in Ukraine.

I follow with deep concern the provocations organised by Russian troops in civil clothing with a goal to make the 25 May presidential elections a failure in Ukraine. It is our utmost task to ensure that these elections could be organised in a normal and peaceful atmosphere and to guarantee that the will of people in Ukraine can be freely expressed without any external pressures.

We must also not fall victim of the Russian propaganda war. All arguments such as the protection of minorities, are false. We know that only too well. The Advisory Committee of the Framework Convention for the Protection of National Minorities has declared after the visit to Ukraine that there is no threat towards the minorities. Let the Ukrainian constitution and the Council of Europe conventions protect the multi-ethnic Ukraine, not the expansionist aspirations of President Putin.

Dear colleagues, I hear you repeat and repeat that we need to continue to dialogue with Russia. To dialogue with whom? Do you really think any of us will be able to convince President Putin to change his course? His own lawmakers can't or don't want to call him to order! There was only one Russian MP - Mr Ilya Ponomaryov - who dared to vote against the annexation and continued aggression against Ukraine! Allow me to thank him for his courage! His place would be in this hall, not those who have approved the aggression!


May I finish with replying to Mr Slutsky’s perfect demonstration of demagogy and echo his words, “that truth finds the light of day!” Yes, the truth is, our Russian members have shown us with their deliberations today that they have no understanding of the values and principles of the Council of Europe, and thereby have no place in this organization.

3 kommentaari:

  1. Parim koht saada lahendust oma rahalisi probleeme (martinezlexiefirm@gmail.com) !!!

    Minu nimi on Nicole Marie, ma elan USAs ja elu on elamist väärt mugavalt mina ja mu pere ja ma tõesti ei ole kunagi näinud headus näidanud mulle seda palju minu elus, sest ma olen hädas ema koos kahe lapsega ja mul on läbimas tõsine probleem, kuna mu abikaasa tekkinud kohutav õnnetus viimase kahe nädala jooksul, ja arstid väitnud, et ta peab läbima õrn operatsioon teda oleks võimalik uuesti kõndima ja ma ei saa endale arveid oma operatsiooni, siis ma läksin panka laenu ja need omakorda mind maha märkides, et mul ei ole krediitkaarti, sealt jooksin oma isa ja ta ei suutnud mind aidata, siis kui ma vaatasin yahoo vastuseid sattusin Jumala kartes mees (Martinez Lexie), kes annab laene taskukohase intressimäär ja mul on olnud kuulda nii palju petuskeemid internetis peamiselt Aafrikas, kuid see minu lootusetu olukord, mul polnud valikut, kui anda see katse tingitud asjaolust, et ettevõtte on pärit United State of America ja üllatavalt see kõik oli nagu unenägu, ma sai laenu $ 82,000.00 USD ja i eest tasusid mu abikaasa operatsiooni ja jumal tänatud täna on ta ok ja saab kõndida, minu pere on õnnelik ja ma ütlesin endale, et ma karjuma maailma imet see suur ja Jumala kartes Man Martinez Lexie tegi mulle ja minu pere; nii et kui keegi on reaalne ja tõsine vajadus laenu ärge võtke seda JUMAL kartes mees e-posti teel: (martinezlexiefirm@gmail.com) või Ettevõtte kodulehel: http://lexieloans.bravesites.com või tekst: 18168926958 tänu




    VastaKustuta
  2. Sõltumata sellest, kas nad saavad igapäevaselt suukaudseid või tulevasi süstitavaid depo-ravimeetodeid, on vaja ravimite külastamist ja ohutuse ja reageerimise jälgimist. Kui patsiente ravitakse piisavalt vara, enne kui on tekkinud palju immuunsüsteemi kahjustusi, on eluiga normaalne, kui nad jäävad edukaks. Siiski, kui patsiendid ravi lõpetavad, tõuseb viirus enamiku patsientide puhul kõrgele tasemele, mõnikord seostub raske haigusega, sest olen läbinud selle ja isegi suurenenud surmaohu. „Ravimise“ eesmärk on käimas, kuid usun ikka, et minu valitsus tegi ravimeetodite leidmise asemel miljonid ARV-ravimid. pideva ravi ja jälgimise jaoks. Ainuüksi ARV ei saa HIV-i ravida, kuna nakatunud rakkude hulgas on väga pikaajalised CD4-mälu rakud ja võimalikud teised rakud, mis toimivad pikaajaliste reservuaaridena. HIV võib neis rakkudes peita ilma organismi immuunsüsteemi avastamata. Seega, isegi kui ART täielikult blokeerib rakkude järgnevad infektsiooniringid, säilivad enne ravi alustamist nakatunud reservuaarid ja nendest reservuaaridest HIV-i reboundid, kui ravi lõpetatakse. „Cure” võib tähendada hävitamise ravimist, mis tähendab, et täielikult vabaneb reservuaariviiruse kehast või funktsionaalsest HIV-i ravimisest, kus HIV võib jääda reservuaarrakkudesse, kuid pärast ravi katkestamist on võimalik takistada kõrgeid tasemeid. usub, et Parkinsoni tõve, skisofreenia, vähi, skolioosi, fibromüalgia, fluorokinolooni toksilisuse inimeste jaoks on lootust
    Sümptom Fibrodüsplaasia Ossifikaanid Progressiva.Fatalne perekondlik unetusfaktor V Leideni mutatsioon, epilepsia Dupuytreni haigus, desmoplastiline väikeste ümmarguste rakkude kasvaja Diabeet, tsöliaakia, Creutzfeldt-Jakobi tõbi, aju amüloidi angiopaatia, ataksia, artriit, amüotroofiline külgskleroos, Alzheimeri tõbi, adrenokortikaalne kartsinoom.Astma, allergilised haigused.Hiv_ AIDS, herpes, põletikuline soolehaigus, Copd, diabeet, hepatiit, lugesin temast võrgus, kuidas ta ravib Tasha ja Tara, et võtsin temaga ühendust drituaherbalcenter@gmail.com isegi rääkides whatsapps +2348149277967 usust mulle see oli lihtne ma jõin tema taimsete ravimite kaks nädalat ja olin ravitud nagu see ei ole Dr Itua ime mees? Jah, ta on! Ma tänan teda nii palju, et ma soovitan, kas teil on üks neist haigustest. Pls võtke temaga ühendust, ta on tore mees.

    VastaKustuta