25. aprill 2011

Lasteaedadesse vastuvõtu korrast

Tallinnas on lapse lasteaeda minemisel neli murekohta: vähe kohti, osades paikades puudub kodulähedane lasteaed, alarahastatud ja kõik sellega kaasnev ning vead lasteaedade vastuvõtukorras. Seda viimast saaks ju ometi kohe parandada!

21. aprill 2011

Kultuurikomisjoni avalik istung 25.04


Tere! Kõik huvilised on lahkesti oodatud külastama Riigikogu avatud uste päevi  esmaspäeval, 25.04., ning ühtlasi saab nii kohapeal kui ka  neti vahendusel jälgida Kultuurikomisjoni avalikku istungit algusega kell 14.00 muinsuskaitse positiivses mõttes arengust turismitööstuse toetajana.  Kava allpool.

13. aprill 2011

Kuidas läbida edukalt Tallinna koolide hullud päevad?


Nüüd nad lähevadki esimese klassi katsetele – laps lapse järel, suurem osa neist täiesti põhjuseta – koolikohti on küll, aga Tallinna uus koolidesse vastuvõtu kord on lihtsalt tekitanud olukorra, kus lapsed on pandud kandideerima esimesse klassi minemise pärast enamasti ilma vajaduseta. Sest enamikes koolides jagub kohti tegelikult lahkesti, aga kuna needki on kolmekordselt üle broneeritud, siis toimuvad katsed!

8. aprill 2011

Kui laps läheb Tallinnas kooli

Tallinna koolikatsetest. Lapsevanema teadlikkus pole kunagi varem omanud nii olulist tähtsust laste parema enesetunde ja väärikuse tagamisel.